Container huren

Eenvoudig online een container huren.

Naar container huren

Recycling

Voor zowel bedrijven als particulieren verwerken we afval zoals; bouw- en sloopafval, puin, asfalt, hout, groenafval, papier of glas. We scheiden het binnengekomen afval zoveel mogelijk, zodat ruim 90% hergebruikt kan worden. Puin verwerken we om her te gebruiken voor wegen of beton. Snoei- en groenval verwerken we deels tot compost en deels tot houtsnippers voor biomassacentrales. Overig afval scheiden we in veel verschillende deelstromen die geschikt zijn voor hergebruik. Het scheiden en recyclen van afval is kostenbesparend en het is beter voor ons milieu.

Meer over recycling

Grondverzet

In grondverzet liggen onze roots en hierin hebben we dan ook veel ervaring. Ons werk varieert van het leveren en aanleggen van riolering en hemelwaterafvoer en het aanleggen van bedrijventerreinen tot alle grond-, weg- en waterbouwwerkzaamheden voor bijvoorbeeld een nieuw te bouwen woonwijk. Naast grote werken verzorgen we ook al het grondwerk om het huis en lichte tuinwerkzaamheden. Denk aan het graven van een bouwput voor een aanbouw, het graven van een vijver of een zwembad of het omspitten van de tuin.

Meer over grondverzet

Transport

Met ons veelzijdige wagenpark en materieel, verzorgen wij het transport van onder andere zand, grond, grind en afvalstoffen. Afhankelijk van het type werk, de locatie en de materialen vervoeren we vrijgekomen materialen naar onze eigen (afval)recycling, voor verdere verwerking. Verder leveren we bouwmaterialen zoals zand, grind, split, menggranulaat, bestratingsmaterialen en PVC-rioleringsmateriaal met eigen transport op de gewenste locatie. We leveren op tijd, op de juiste plaats onder de juiste condities zodat de continuïteit van jouw werk gewaarborgd blijft.

Meer over transport

Beton

Voor de bouw van bijvoorbeeld een garage, een serre of andere aanbouw of voor het storten van binnen- en buitenvloeren maken we diverse cementgebonden mortels. Denk hierbij aan beton, vloerenspecie, stelspecie en stampbeton. Met ons mobiele betonstation maken we het gewenste soort beton bij jou op locatie aan, in exact de benodigde hoeveelheid, met een maximum van 10m3 per levering. Zo leveren we snel en voordelig, hoogwaardig beton voor vloerenleggers, bouwbedrijven, wegenbouwers, stratenmakers en particulieren.

Meer over beton

Grondbank

Zowel bij grote als kleinere projecten is er soms een tekort of juist een overschot aan zand of grond. Is er op de projectlocatie geen ruimte voor de vrijgekomen grond? Dan kan dit bij ons op locatie tijdelijk of voorgoed worden opgeslagen en wij verzorgen daarvoor ook graag het benodigde transport. Is de partij grond nog niet gekeurd? Dan kunnen wij deze keuring onder BRL9335/protocol 9335-1 voor je verzorgen en de kwaliteit van de grond bepalen. Vervolgens brengen we vraag en aanbod bij elkaar.

Meer over grondbank

Waarom kiezen voor Rollepaal?

 • Compleet aanbod
  Wij bieden een compleet aanbod aan diensten en werkzaamheden. Dat werkt praktisch en efficiënt.
 • Kwaliteit en vakmanschap
  Al onze medewerkers zijn gekwalificeerd, voelen zich verantwoordelijk en voeren hun werkzaamheden vakkundig uit.
 • Flexibel en snel schakelen
  Wij hebben veel materiaal in eigen beheer zodat dat we snel kunnen schakelen en inspringen waar dat nodig is.
 • 6 dagen per week geopend
  Wij staan 6 dagen per week voor je klaar, zowel voor werk op jouw locatie als op onze recyclinglocatie.